Încep atelierele „Bibliovacanța”, la Biblioteca ASTRA

A venit vacanța pentru majoritatea elevilor și Biblioteca ASTRA îi așteaptă cu atelierele „Bibliovacanța”.

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu anunță începerea programelor de activități – Bibliovacanța, programe destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Acestea se vor desfășura pe parcursul a două perioade: 4 – 22 iulie și 1 – 19 august. Pentru fiecare perioadă sunt disponibile 50 de locuri.

”De luni până joi, între orele 10 – 13, și vinerea, între 10 – 12, copiii vor lua parte la activități educative, creative și recreative, pornind de la joc și lectură.  Coordonați de bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret, cu susținerea tinerilor voluntari, micuții participanți se vor bucura de lumea frumoasă a cărților și vor participa la o serie de cercuri și ateliere pe teme variate: cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, limbi străine, arte plastice și decorative (desen, origami), noțiuni despre teatru și cinema. Desigur, nu vor lipsi momentele recreative, de divertisment, muzică și mișcare, ocazii care vor oferi copiilor șansa de a lega noi prietenii.  Sunt așteptați și cei mai mari care doresc să se implice și să susțină acest program dedicat copiilor”, au transmis reprezentanții Bibliotecii ASTRA, într-un comunicat.

Unde se pot face înscrieri

Înscrierea copiilor la atelierele Bibliovacanța se realizează între 23 – 30 iunie, la Compartimentul pentru Copii și Tineret, situat în sediul central al Bibliotecii ASTRA (Str. George Barițiu, nr. 7, et.1). Înscrierea copiilor se face de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, pe baza permisului de acces al participantului (cardul de utilizator), în ordinea cronologică a solicitărilor. Informații detaliate privind programul Bibliovacanța se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret și la nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.