Teren de fotbal pus gratuit la dispoziția avrigenilor

Primăria orașului Avrig este alături de cetățenii ei și prin activități dedicate unei vieți sănătoase și pune la dispoziția locuitorilor terenul mic de fotbal.

”Primăria Orașului Avrig încurajează o viață sănătoasă prin sport și mișcare. De aceea, terenul mic de fotbal, de la Baza sportivă, situată pe Strada Stadionului, este la dispoziția cetățenilor din UAT Avrig, în mod gratuit, după următorul program: de luni până vineri între orele  10,00 – 17,00; sâmbătă: 10,00 – 20,00 șidDuminică: 10,00 – 20,00″, au anunțat reprezentanții autorităților locale pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, în afara acestor intervale orare, cluburile locale de fotbal desfășoară meciuri sau antrenamente sportive.

„Baza sportivă își propune promovarea sportului de masă prin punerea la dispoziția cetățenilor a unor facilități sportive cu folosință gratuită; deservirea unităţilor de învăţământ de pe raza orașului care manifestă interes pentru realizarea de activități sportive; găzduirea unor competiții sportive de interes local sau național și găzduirea altor activităţi și evenimente de interes pentru comunitate”, au mai tansmis reprezentanții Primăriei Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.