Cine iubește lemnul este așteptat la Muzeul ASTRA

Școala de Vară din Muzeul ASTRA este deschisă și îi așteaptă pe copii pentru a-i introduce în lumea picturii, a țesutului sau olăritului, prin atelierele ce se desfășoară aici. Acum a venit rândul lemnului să îl facem frumos.

Cei ce iubesc lemnul sunt așteptați să învețe să-l picteze și să-l cioplească la Școala de Vară din Muzeul ASTRA, sub îndrumarea meșterilor populari.

”Pentru că ne place lemnul, îl pictăm și-l cioplim la ,,Școala de Vară” din Muzeul ASTRA, în cadrul atelierului de pictură pe lemn și a atelierului de cioplit în lemn. Acesta se desfășoară în cadrul programului ”Școala în satul tradițional”, până în 31 iulie, între orele 10.30-13.00 și 14.00-17.30, la Etno-Tehno- Parc, Pavilionul de activități educaționale. Atelierul de pictură pe lemn se va desfășura sub îndrumarea meșterului popular Daria Muntean, iar atelierul de cioplit în lemn va fi ghidat de meșterul popular Andrei Buda. În weekend (30-31 iulie), trupa Epic Education va pregăti două spectacole de teatru interactiv – ,,Frați de cruce – Păcală și Tândală”. Reprezentațiile vor fi de la ora 11.00 si de la ora 13.00. Participarea la ateliere se face în baza biletului de intrare în muzeu”, au transmis reprezentanții Muzeului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.