Liderii AUR au venit la Sibiu să stea de vorbă cu localnicii

Astăzi, de la ora 17, sibienii sunt așteptați la Hotel Ramada, să își spună nemulțumirile, în cadrul campaniei de consultare publică ”Ce vor românii” a  Alianței pentru Unirea Românilor AUR.

AUR continuă campania de consultare publică ”Ce vor românii” cu etapa a doua, desfășurată în Transilvania, între 5-17 august. Astăzi au ajuns în Sibiu, unde îi așteaptă pe cetățeni să le afle problemele și să vadă realitatea din teren, așa cum este ea, spusă de oameni.

”După ce am aflat problemele și am văzut nevoile locuitorilor din județele din zona Moldovei, ne vom îndrepta acum atenția către Transilvania. Nouă județe ne așteaptă să le vizităm, pentru a le înțelege mai bine și pentru a vedea realitatea așa cum este ea, de la fața locului, cu ochii noștri. Răspundem tuturor întrebărilor cetățenilor pe care-i întâlnim și luăm cu noi toate mesajele pe care ei ni le transmit, pentru a le face cunoscute și pentru a veni cu rezolvări”, a transmis  Claudiu Târziu, liderul senatorilor AUR și președintele Consiliului Național de Conducere AUR.

Vor fi prezenți la întâlnirea cu sibienii, Claudiu Târziu, președinte CNC AUR, Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR, și Robert Alecu, vicepreședinte AUR.

Întâlnirea va avea loc duminică, 7 august, între orele 17-19, la Hotel Ramada, str. Emil Cioran, nr.2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.