Accident în Dobârca. A vrut să evite o vacă și a intrat într-o mașină pe contrasens

Un șofer din Poiana Sibiului a vrut să evite o vacă pe carosabil și a intrat într-un autoturism, pe contrasens. O tânără de 19 ani a ajuns la spital.

Polițiștii rutieri au intervenit, joi seară, la un accident rutier produs pe DJ 106G, la intrarea în localitatea Dobârca.
„Din primele cercetări s-a constatat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Poiana Sibiului, în timp ce conducea un autoturism spre DN 1, în încercarea de a evita o bovină care se afla pe carosabil, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un autoturism condus din sens opus de către o tânără în vârstă de 19 ani, din Dobârca”, a explicat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
La fața locului a intervenit un echipaj SMURD al ISU Sibiu.
„Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei tinere de 19 ani și ulterior aceasta a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă cu traumatism la membrul superior”, a spus Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul, inclusiv pentru identificarea proprietarului animalului în cauză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.