Trei terenuri de tenis nou-nouțe, la Cisnădie

Cisnădienii vor avea, de vineri, trei terenuri de tenis nou-nouțe, în zona Parcului Măgura, vizavi de Centrul SPA. Acestea vor fi inaugurate mâine, la ora 18.

Autoritățile locale din Cisnădie au decis să investească încă o dată în sport.
„Preocuparea noastră pentru amenajarea spațiilor în care copiii și nu numai să poată face sport a fost constantă. Sala Polivalentă, patinoarul, ștrandul, centrul SPA, parcurile, locurile de joacă, iar acum aceste terenuri de tenis sunt oglinda acestei preocupări. Un copil care practică un sport se va dezvolta armonios atât fizic, cât și psihic, iar acest lucru este benefic pentru viitorul comunității. Așteptăm cât mai mulți cisnădieni să vină în aceste noi spații amenajate de Primărie pentru a face sport într-un mediu plăcut!”, a declarat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădiei.

Potrivit autorităților, cei care vor veni mâine la evenimentul de inaugurare a terenurilor de tenis vor avea parte și de surprize, pentru că vor fi puse la cale concursuri cu premii.
Din cele trei terenuri de tenis, unul va fi acoperit permanent, pentru a fi de folos doritorilor atât în vreme bună, cât și în vreme mai puțin favorabilă.
Potrivit lui Adrian Șimon, instructor de tenis, dimensiunile terenurilor sunt standard. Acestea sunt destinate comunității, celor care vor să învețe tenisul sau să facă performanță în domeniu.

În viitor, aici vor avea loc și concursuri de gen.

Programul terenurilor de tenis este zilnic, între orele 8-20.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.