Cei mai mici pictori sibieni expun la Biblioteca ASTRA

Foaierul Bibliotecii ASTRA va deveni plin de culoare, copiii fiind autorii ”Copacului cu ramuri colorate”, tema expoziției de pictură.

Luni, 19 septembrie, de la ora 17, se va da ”startul” expoziției de pictură, intitulată ”Copacul cu ramuri colorate”, expoziție realizată cu multă îndemânare, răbdare și încântare de cei mai mici pictori.

”Copacul cu ramuri colorate” reunește lucrările artistice ale elevilor clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Nr. 18, Sibiu, care au lucrat cu multă îndemânare, răbdare și încântare, atât la școală, cât și la bibliotecă. Coordonați de prof. înv. Liana Ioana Butoi, juniorii au găsit numeroase surse de inspirație în volumele de artă din colecția Filialei Bâlea, sub îndrumarea atentă a colegei noastre, Tăvală Enikö Idus. Având drept modele paginile frumos ilustrate ale cărților de artă și idei creative din colecții, copiii au realizat o serie de lucrări cu tehnică mixtă, utilizând în special pictura și arta quilling”, au transmis reprezentanții Bibliotecii ASTRA .

Vernisajul expoziției are loc, luni, 19 septembrie, la ora 17,00, în foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu, str. George Barițiu, nr. 7, parter, iar sibienii se pot bucura de creațiile micilor artiști până la finalul lunii.

Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.