Duminică se închid unele străzi din zona centrală a Sibiului

Duminică, 18 septembrie, sibienii vor trebui să își schimbe traseul dacă vor să ajungă în zona centrală a orașului și să găsească alte locuri de parcare, unele străzi fiind închise.

În cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, pentru a marca Ziua fără mașini, în zona centrală a orașului se vor închide câteva străzi pentru a fece loc activităților organizate cu acesată ocazie.

Astfel, potrivit Primăriei Sibiu, în intervalul orar  8 – 20, se va închide circulația pe: str. Mitropoliei (de la intersecția cu str. Tribunei până la intersecția cu str. Al. Odobescu);  str. Al. Odobescu (până în dreptul str. Conrad Haas); str. A. Iancu (porțiunea cuprinsă între Piața Mare și bifurcația cu str. G. Magheru);  str. Arhivelor; str. Centumvirilor; în Piața Schiller și  în Piața Mică.

„Pe str. Mitropoliei și pe str. Al. Odobescu va fi permisă circulația Liniei Verzi de transport public, operată cu minibuze electrice, ecologice. Și parcările din aceste zone vor fi eliberate, începând din data de 18 septembrie, ora 0.00, astfel că locatarii din aceste zone sunt rugați să găsească alte locuri de parcare din zonă, având dreptul să parcheze pe străzile adiacente, în baza abonamentului pentru riverani”, arată autoritățile locale.

Sursa foto: facebook Primăria Sibiu

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.