„Noaptea Cercetătorilor”, la Biblioteca ASTRA: sesiuni de lectură, filme documentare și despre „Cultura alternativă”

Vineri, 30 septembrie, iubitorii de știință sunt așteptați la „Noaptea Cercetătorilor”, eveniment ce se va desfășura în multe locații din oraș.

Toate facultățile ULBS, Biblioteca Universitară, Cercul Militar, Complexul Național Muzeal ASTRA, ULBS D- School, Biblioteca Județeană ASTRA și Parohia Ortodoxă Hamba sunt, vineri, 30 septembrie, gazdele curioșilor, pasionați de știință.

În cadrul Bibliotecii ASTRA vor avea loc, vineri, de la orele 16 și 18, ateliere creative pentru copii, ”Desenăm și colorăm”,  în Foaierul și în Compartimentul pentru copii.

De la orele 17.00 și 19.00, se vor desfășura sesiuni de lectură pentru juniori, ”Citim , povestim și descoperim”, în cadrul Compartimentului pentru copii și tineret. De asemenea, vor rula filme documentare pentru copii și tineret, de la ora 17.00, ”Află totul despre Univers”, în Foaier, de la ora 18.00, ”Află totul despre corpul uman”, în Sala de consiliu, de la ora 19.00, ”În interiorul Pământului”, în Sala de consiliu și de la ora 21.00, ”Leonardo da Vinci. Omul care dorea să știe totul”, tot în Sala de consiliu. De la ora 19.00, va avea loc o prezentare teoretică susținută de reprezentanții MATS- Muzeu Atelier Tipografic, în Foaierul Bibliotecii, iar de la ora 20.00, tot în Foaierul Bibliotecii va avea loc un dialog susținut de Liviu S. Jicman presedintele Institultului Cultural Român și de Răzvan C. Pop, managerul Bibliotecii, pe tema ”Cultura alternativă”, au transmis reprezentanții Bibliotecii.

Proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.