Inedit: o pictură digitală din ”Game of Thrones” poate fi văzută la Muzeul de Artă Contemporană. Intrarea este liberă

 Muzeul de Artă Contemporană Brukenthal invită sibienii să vadă o pictură digitală din producția serialului Game of Thrones, în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor.

În cadrul ediției cu numărul șase a proiectului național Noaptea Albă a Galeriilor, Muzeul Național Brukenthal îi invită pe sibieni, weekendul acesta, 30.09-1.10, să vizioneze expoziția care prezintă lucrarea intitulată „Hodor”, realizată de Robert Șimon, pentru Serialul Game of Thrones difuzat de HBO.  Curatorul expoziției, Alexandra Runcan, ne îndeamnă ”să descoperim în cadrul expoziției SCAF #3 un univers vizual alcătuit din lucrări de pictură și grafică dar și instalații și obiecte recontextualizate și o secțiune dedicată bijuteriei contemporane”.

„Pe baza scenariului, rolul meu, împreună cu realizatorul efectelor vizuale (Joe Bauer), a fost acela de a vizualiza acțiunea și de a descrie cât mai amplu o scenă complexă de bătălie. Pe baza unui astfel de concept, echipele din post-producție creează setul, filmează și subsecvent realizează efectele vizuale (digitale) având în lucrarea pe care o puteți vedea la Muzeul de Artă Contemporană, toate informațiile necesare, precum compoziția scenei, unghiul camerei de filmat, paleta de culori, eclerajul și altele”, a spus Robert Șimon, realizatorul lucrării.

”Sibienii pot vizita expoziția între 30.09-1.10, la Muzeul de Artă Contemporană situat pe strada Tribunei la numărul 6. Atât vineri cât și sâmbătă muzeul va fi deschis începând cu ora 18:00, ultimele intrări fiind admise la ora 23:00. Acest interval orar, 18:00 – 24:00, reprezintă programul unic de vizitare al Muzeului de Artă Contemporană, expozițiile fiind închise pe timpul zilei în perioada amintită: 30.09-1.10. Vizitarea expoziției va fi gratuită pentru toate categoriile de public”, au transmis reprezentanții Muzeului.

Sursa foto: facebook Muzeul de Artă Contemporană

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.