„Poveste de toamnă”, la Cisnădie. Fuego, în concert extraordinar

Duminică se spune o poveste de toamnă la Cisnădie. O poveste cu ateliere pentru copii, cu muzică populară și ușoară, cu un concurs de desene și cu târg de produse locale.

”Poveste de toamnă” este evenimentul oraganizat de Casa de Cultură din Cisnădie, duminică, 2 octombrie, începând cu ora 13, în colaborare cu Primăria Cisnădie și Euchner Cisnădie, o companie implicată în viața comunității.

Evenimentul va avea și un invitat special, pe Fuego, care va susține un concert extraordinar .

Astfel, începând cu ora 13, se va deschide târgul de produse locale, de la ora 14, copiii sunt așteptați la ateliere creative, iar de la ora 14.30, Dan Nistor va susține un concert de muzică populară. Sind Grup 72, alcătuit din Mircea Pădurean -chitară, voce, Cornel Balea- chitară bass, Nicolae Dumbravă, chitară și Alexandru Ghioruțan- tobe va susține, de la ora 16.30 un concert, urmând ca de la ora 17.30 să aibă loc, în premieră, extragerea câștigătorilor concursului de desene organizat de Euchner.

De la ora 18.30, elevii Clubului Copiilor ne vor încânta cu un spectacol de dans, iar la ora 19.30 va fi rândul artistului Robert Târnăveanu să urce pe scena Casei de  Cultură cu un concert de muzică populară.

Ultimul, dar cel mai așteptat artist, Fuego, îi va încânta pe fani cu melodiile care l-au făcut iubit de români, într-un concert extraordinar, începând cu ora 20.30.

 FOTO principală Facebook Fuego

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.