Patru zile cu soare în următoarele 15 zile. Când putem lăsa umbrelele acasă

Se pare că toamna și-a intrat în drepturi.

Zilele următoare, deși temperaturile vor ajunge și la 21 de grade Celsius, ploaia e pionul principal. Astfel, sâptămâna viitoare începe cu ploaie, ploaie care doar miercuri ia o pauză. Luni, 3 octombrie, și marți 4 octombrie, temperaturile se vor încadra între 13-15 grade Celsius, iar șandsele de precipitații sunt între 80-85%. Miercuri, 5 octombrie, soarele ”își arată mușchii”, dar cu temperaturi de doar de 17 grade Celsius. E bine că ploaie nu vom avea, șansele de precipitații fiind zero. Începând de joi, 6 octombrie, și până sâmbătă, 8 octombrie, cerul va fi parțial noros,  cu șanse de precipitații minime, temperaturile fiind în creștere, ele încadrându-se între 19-21 de grade Celsius.

După nori vine soare, așa că duminică, 9 octombrie, și luni, 10 octombrie, vor fi zile de toamnă ce aduc a vară târzie, cu temperaturi între 19-20 de grade Celsius și 0 șanse de precipitații. Asta ține doar două zile, pentru că marți, 11 octombrie, și miercuri, 12 octombrie, plouă. Șansele de precipitații cresc până la 55%, temperaturile din aceste zile ținându-se pe poziții cu 18-19 grade Celsius.

Joi, 13 octombrie, și vineri, 14 octombrie, șansele de ploaie scad, acestea situându-se între 0-15%, temperatura fiind în cele două zile de 17 grade Celsius, pentru ca în următoarele două zile, sâmbătă, 15 octombrie, și duminică, 16 octombrie, ea să scadă la 13 grade Celsius, iar precipitațiile să fie în proporție de 25%. În concluzie, putem spune că în următoarele 15 zile vremea va fi în general ploioasă, dar cu temperaturi acceptabile pentru luna octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.