Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei: „Cei de la USR se achită de o singură obligație dintr-o fișă a postului originală, aceea de a întreține scandalul și tensiunea în legislativul local!”

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, a transmis, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj intitulat „Cine sunt useriștii din Cisnădie și cum tratează ei votul oamenilor”.

Acesta a explicat că interesul cetățenilor trebuie să fie mai presus de toate și că unii politicieni nu înțeleg acest lucru.
„Înainte de a fi oameni politici, noi, cei pe care alegătorii i-au trimis să îi slujească în administrația publică, trebuie să înțelegem că interesul cetățeanului e mai presus de orgoliile și doctrinele partidului. Am o bogată experiență politică și administrativă, am traversat perioade dificile în ambele ipostaze, de om politic și ales al cisnădienilor, dar nu am văzut până acum atâta spirit distructiv cum întâlnesc la consilierii locali ai USR Cisnădie. Pentru acești oameni pe care electoratul i-a trimis în legislativul local niciun proiect benefic pentru comunitate nu este demn de luat în seamă, opunându-se tuturor inițiativelor. Acționând doar în virtutea orgoliilor și a unei încăpățânări inexplicabile, consilierii locali ai USR Cisnădie și-au făcut un obicei și un titlu de glorie din a vota împotriva oricărui proiect prin care se dorește îmbunătățirea condițiilor de trai din oraș. Bunăoară, modernizarea unor străzi precum Sibiului sau Șelimbărului sunt proiecte neimportante pentru useriști, așa că din rea voință sau din automatism au votat și împotriva acestor inițiative. Pe ce se bazează acești oameni? Pe propagarea urii, pe faptul că mulți locuitori din Cartierul Arhitecților s-au mutat relativ recent în Cisnădie, așa că încearcă să îi influențeze prin intoxicări, speculații și minciuni pe care le răspândesc pe diferite căi. Ce pretenții putem avea de la cei din USR Cisnădie, de vreme ce au schimbat de trei ori conducerea filialei, nereușind să se înțeleagă între ei. Cine să îi poată înțelege, dacă nici măcar ei înșiși nu o pot face? În total dispreț pentru votul celor care i-au trimis în Consiliul Local Cisnădie și care așteaptă de la ei soluții și un spirit constructiv, cei de la USR se achită de o singură obligație dintr-o fișă a postului originală, aceea de a întreține scandalul și tensiunea în legislativul local. Am încercat de nenumărate ori să purtăm un dialog onest cu ei, iar aceste eforturi au venit din partea tuturor partidelor politice, reprezentate în CL Cisnădie. Toate încercările de stabilire a unui dialog constructiv pentru comunitate s-au izbit violent de obtuzitatea consilierilor USR, care par bântuiți de spiritul veșnicului opozant care se manifestă împotriva a orice, inclusiv a inițiativelor menite să îmbunătățească traiul cisnădienilor”, a transmis Huja.
Primarul orașului Cisnădie a explicat și motivul pentru care a ales să transmită acest mesaj.
„Am ales să spun public, răspicat, aceste lucruri pentru ca oamenii de bună credință care i-au votat să știe că, de fapt, interesele lor nu sunt susținute de useriștii cisnădieni, care folosesc capitalul de încredere exclusiv pentru a întreține un joc politic păgubos, în detrimentul cisnădienilor care merită soluții, nu interminabile scandaluri”, a mai scris primarul orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.