Șelimbărul a câștigat ”Cupa Satelor” la fotbal. Urmează turneul regional

Unul dintre cele mai iubite sporturi în țara noastră este fotbalul, practicat de la cei mai mici și până la cei mai mari. Competițiile de fotbal se organizează nu numai în mediul urban ci și la sate ele fiind așteptate cu mare interes de locuitori.

Șelimbărul a participat la o astfel de competiție și a câștigat ”Cupa Satelor”, urmând a reprezenta Sibiul la turneul regional.

”Selecționata U-13 a comunei Șelimbăr a participat în această lună la ”Cupa Satelor”, competiție care se află la a doua ediție, fiind organizată de Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociația Județeandă de Fotbal Sibiu, turneu pe care șelimbărenii l-au și câștigat. După o victorie cu 8-0 contra echipei din Micăsasa și un 0-0 în meciul decisiv cu Șura Mare, selecționata din Șelimbăr a câștigat turneul și va reprezenta județul nostru la turneul regional. Nu e un secret că fotbalul a început să se dezvolte la Șelimbăr, iar de prezența CSC 1599 Șelimbăr, beneficiază copiii din comunitate, iar progresul este, în mod categoric, vizibil. Această performantă nu ar fi fost posibilă fără colaborarea cu conducerea CSC 1599 Șelimbăr și a antrenorilor de la club”, au transmis reprezentanții Primăriei Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.