Copiii și adulții din centrele rezidențiale ale DGASPC deschid Bazar de Crăciun, la Biblioteca ASTRA

Sărbătoarea Crăciunului este întotdeauna o perioadă când oamenii se gândesc mai mult la cei dragi și doresc să le fie cât mai mult aproape. Este perioada când oamenii dăruiesc cel mai mult.

Pentru a-i ajuta să intre în atmosfera magiei Crăciunului și să se hotărască mai ușor ce cadouri să le ofere celor dragi, DGASPC Sibiu îi invită pe sibieni la Biblioteca ASTRA, la Bazarul de Crăciun.

În perioada 5-7 decembrie, între orele 10-19, DGASPC Sibiu ne invită să simțim spiritul Sărbătorilor la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, corpul B în foaier, pentru a participa la Bazarul de Crăciun.

„Vă așteaptă o atmosferă caldă, cu daruri alese și lucrate cu suflet, decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun, toate fiind realizate de către copiii și adulții din centrele rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu. Fondurile adunate din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie, dar cel mai important este faptul că adulții și copiii din centrele rezidențiale află că dizabilitatea nu este motiv de excluziune, iar comunitatea din care fac parte a arătat că îi pasă și este din ce în ce mai implicată atunci când vorbim de  persoanele cu deficienţe şi barierele de atitudine şi de mediu care împiedică participarea lor deplină şi efectivă în societate, în condiţii de egalitate cu ceilalţi”, au transmis reprezentanții DGASPC Sibiu.

Deschiderea oficială este programată în data de 5 decembrie, la ora 12.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.