Recomandarea weekend-ului, de la Livada Rodiana. Ce beneficii are sucul natural de mere și vișine: „A se consuma cu o porție sănătoasă de bună dispoziție!”

La o aruncătură de băț de Sibiu, pe DN14, în tihna comunei Șura Mare, există un loc unde sănătatea e la ea acasă. Și se găsește în sucuri naturale, la Livada Rodiana.

În continuare, dăm startul unor recomandări de weekend, care să vă asigure un sfârșit de săptămână tare gustos și hrănitor. În fiecare zi de sâmbătă, puteți face o vizită în Piața Volantă Transilvania, unde aveți ocazia să poposiți la standul Livezii Rodiana, colorat și plin de zâmbete.

În acest weekend, vă recomandăm sucul natural de mere și vișine.

Așadar, dacă iubiți merele și, în același timp, și merele, avem combinația ideală: sucul natural ce îmbină ambele fructe.
Vișinele au o multitudine de proprietăți: sunt darnice în acizi, pectine, proteine, potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu și vitaminele A, B1, B2, B3, B6, B9, vitaminele C, E și K.
Sucul natural de mere și vișine este plin de antioxidanți, astfel că ajută la circulația sângelui și contribuie semnificativ la echilibrarea sistemului nervos.
Pentru că sunt mai sărace în zahăr decât cireșele, vișinele pot fi un ajuto de nădejde și în cazul curelor de slăbire și, datorită potasiului, oferă energia potrivită peentru o bună funcționare a organismului.
Vișinele sunt culese în lunile iunie-iulie.
INGREDIENTE: 75% suc natural de mere cu pulpă, 25% suc natural de vișine
SUCURILE RODIANA nu conțin: adaos de apă, zahăr, îndulcitori, arome, conservanți sau coloranți;
CONDIȚII DEPOZITARE: temperatura mediului ambiant;
TERMEN DE VALABILITATE: 12 luni de la data fabricației și 30 zile de la data desigilării pentru sucurile 3litri; pentru sucurile de 330 ml, 500 ml și 1 litru – termenul de valabilitate de o lună/ 72 de ore după deschidere;
ATENȚIE: a se agita înainte de consum!
RECOMANDARE: A SE CONSUMA CU O PORȚIE SĂNĂTOASĂ DE BUNĂDISPOZIȚIE!
Sucul natural de vișine și mere se găsește în ambalaje de 0.33, 0.5, 1 sau la cutie de 3l.

Sucul de vișine și mere poate fi comandat de AICI.
Comenzi pot fi plasate și pe site-ul oficial al Livezii Rodiana, AICI.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.