Măgura Cisnădie, premiată la Gala Sportului Sibian. Roxana Gatzel, vicepreședintele Clubului: „E o încununare a muncii noastre!”

Echipa de handbal feminin senioare de la Clubul Sportiv Măgura Cisnădie a fost premiată de Consiliul Județean Sibiu pentru performanțele din 2022. Distincția de la categoria „Jocuri Sportive Seniori” a fost ridicată de Roxana Gatzel, vicepreședintele Clubului.

„Am fost premiați ca echipă etalon a județului Sibiu cu rezultate deosebite. Printre altele, pot să vă spun că este echipa mea de suflet. Am fost jucătoare timp de opt ani la echipa Măgura Cisnădie, am început din Liga a doua și am avut un parcurs extraordinar, ajungând în momentul actual să fim o prezență constantă a Cupelor Europene”, a spus, pentru Sibiul Azi, Roxana Gatzel, vicepreședintele Clublui Sportiv Măgura Cisnădie și, totodată, profesor de Educație fizică și sport la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cisnădie.

Roxana Gatzel s-a născut în Craiova, unde a crescut până la vârsta de 15 ani.

„După care am urmat drumul performanței și așa am ajuns aici în Sibiu, la Cisnădie. Pentru Măgura Cisnădie, această distincție reprezintă o încununare a muncii noastre, o recunoaștere a eforturilor făcute de toți cei implicați în acest fenomen. Cu această ocazie, țin să mulțumesc în primul rând domnului primar Gheorghe Huja pentru implicare și fără de care nu am fi putut să realizăm aceste performanțe. De asemenea, țin să mulțumesc antrenorilor și colegilor noștri care au contribuit la realizarea unor obiective îndrăznețe”, a spus Roxana Gatzel.

Clubul Măgura Cisnădie a fost fondat în anul 2014, reușind în primul său sezon competițional să promoveze în liga națională de handbal feminin sub conducerea antrenorilor Alexandru Weber și Bogdan Nițu.
În anul competițional 2017 – 2018, s-a clasat pe locul 3, obținând medalia de bronz și asigurându-și astfel participarea în premieră în Cupele Europene.
În prezent, echipa Măgura Cisnădie este o prezență constantă în competițiile europene.
Gala Sportului Sibian s-a aflat în acest an la cea de-a patra ediție, fiind organizată de Consiliul Județean Sibiu la Sala Transilvania.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.