De azi, zburăm direct spre București. Daniela Cîmpean: „Le doresc celor de la AirConnect cât mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu!”

Începând de astăzi, 27 martie, Sibiul este conectat direct de București cu un număr de cinci frecvențe săptămânale în zilele de luni, miercuri și vineri, astfel:

LUNI
Sosire Plecare
OTP – SBZ

06:00 – 07:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

MIERCURI
OTP – SBZ

06:00 – 07:00

19:00 – 20:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

20:30 – 21:30

VINERI
OTP – SBZ

06:00 – 07:00

19:00 – 20:00

SBZ – OTP

07:30 – 08:30

20:30 – 21:30

Împreună cu pasagerii primului zbor, 32 la număr, AIS a sărbătorit zborul inagural care a decolat de pe Aeroportul Internațional Sibiu la ora locală 07:50. Primele impresii la cald din partea pasagerilor au fost unele încurajatoare și încă de la primul zbor aceștia și-au exprimat susținerea, prin prezența pe primul zbor, pentru această conexiune aeriană, cea mai eficientă opțiune de călătorie spre București, după cum au transmis reprezentanții AIS.

„Le doresc celor de la AirConnect cât mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu! Le mulțumesc încă o dată că au ales județul Sibiu pentru această rută. Ca autoritate publică vom face tot ceea ce se poate pentru a sprijini companiile aeriene, însă e nevoie ca această alternativă de călătorie să devină o opțiune pentru public.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Suntem fericiți să operăm astăzi primul zbor regulat pe ruta București – Sibiu – București. Sperăm că cele 5 frecvențe săptămânale pe care le oferim să satisfacă nevoile tuturor pasagerilor, atât celor care călătoresc în interes de afaceri, cât și turiștilor, AirConnect fiind o alternativă de călătorie rapidă, confortabilă și sigură, durata de zbor fiind de doar 50 de minute.”, a declarat Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

„O conexiune mult așteptată de comunitatea pe care o deservim s-a materializat cu sprijinul reprezentanților AirConnect care au identificat potențialul acesteia și au decis să îl exploateze. Reamintesc pe această cale faptul că deschiderea și menținerea unei rute este un efort comun: în primă fază al aeroportului, concretizat prin abordarea și convingerea operatorului aerian de necesitatea operării serviciului aerian, și ulterior validat de cererea și traficul generat de comunitate. Le mulțumesc pasagerilor de pe zborul inaugural operat astăzi de AirConnect, care prin numărul lor ne dau încrederea că această conexiune va fi una de durată.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.