Europarlamentarul Nicu Ștefănuță: „Lupta este pe viață și pe moarte. UE sau nimic!”

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță s-a întâlnit astăzi cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European. Politicianul sibian a discutat cu aceasta despre câteva proiecte pentru România, printre care și aderarea țării noastre la Schengen.

„Președinta PE luptă cot la cot cu noi pentru Schengen! M-am văzut azi cu președinta Parlamentului European pentru a avea susținere în câteva proiecte importante pentru România, dar mai ales pentru aderarea la Schengen. I-am spus: Roberta, România are nevoie de susținere și mai mare pentru Schengen. Riscăm să predăm țara pe mâinile extremiștilor dacă nu suntem primiți. Metsola nu doar că este alături, însă ia problema asta la modul cel mai serios posibil. Urmează câteva vizite importante și mesaje foarte categorice, despre care veți auzi în curând. Care este miza europeană? E simplu. Un succes al nostru pentru Schengen înseamnă un succes al forțelor pro-europene. Un eșec înseamnă combustibil pentru cei ce doresc să dărâme Uniunea Europeană”, a spus Nicu Ștefănuță.
Europarlamentarul a mai declarat că, „cu cât se apropie alegerile de anul viitor, cu atât trebuie să turăm motoarele pentru proiectele europene ale României”.
„Lupta este pe viață și pe moarte. UE sau nimic!”, a conchis Ștefănuță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.