Expoziție de păsări exotice, în acest weekend, la Grădina Zoologică

Păsările exotice, alături de papagalii Peruși sunt în acest weekend principalele atracții, în cadrul unui concurs ce va avea loc la Grădina Zoo din Sibiu.

Grădina Zoo este în acest weekend gazda unei expoziții la care pasionații de păsări exotice se vor delecta pe cinste, admirând peste 100 de exemplare, care mai de care mai colorate, unele dintre ele adevărate campioane.

”Aveți planuri pentru acest weekend? Vă invităm la Zoo Sibiu! Pasionații de păsări exotice, dar și vizitatorii care doresc să vadă exemplare speciale de peruși, sunt așteptați în zilele de 6 și 7 mai în cea mai veche grădină zoologică din țară.  Peste 100 de exemplare, care mai de care mai colorate, unii dintre ei chiar campioni, vor veni la Grădina Zoologică din Sibiu pentru Expoziția Anuală de Peruși – Pui și Tineret, eveniment organizat de Zoo Sibiu împreună cu Romanian Budgerigar Society. Sâmbătă dimineața, până la deschiderea Grădinii pentru public, va avea loc concursul național, iar perușii câștigători vor avea așezată diploma și cocarda pe colivia lor.  Expoziția va fi deschisă de sâmbătă de la ora 9:30 până duminică la ora 14.00. La acest eveniment veți putea admira cele mai frumoase exemplare de peruși din România, să descoperiți mai multe despre aceste păsări fascinante și să vă întâlniți cu alți iubitori de animale. Expoziția va aduna la un loc crescători de peruși din toată țara, astfel încât veți avea ocazia să vedeți o varietate de specii și culori”, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.