VIDEO| Nicu Ștefănuță, în Parlamentul European despre scandalul AUR: Cam așa arată bullying-ul online. Partidul AUR a adus tineri în Parlamentul României cu gloanțe, parcă bătându-și joc de masacrul din Serbia!

Scandalul AUR din fața Parlamentului României a ajuns și în Parlamentul European. Europarlamentarul Nicu Ștefănuță a reliefat astăzi, într-un discurs susținut în PE, jignirile, amenințările și gesturile membrilor AUR.

De altfel, politicianul sibian a mărturisit că a ales să vorbească despre acest scandal și în contextul creșterii discursului urii online și a atacurilor armate.

” „Bă ești un jeg, ești un gunoi!”, „Pune-ți bă ştreangul de gât!”, „Meriți bătut”, „Idiotule, prostule, trădătorule!” – cam așa arată bullying-ul online, la care probabil noi, politicienii, suntem imuni. Dar copiii noștri nu sunt imuni! Un adolescent de 18 ani a fost găsit spânzurat, iar colegii spun că nu mai făcea față atâtor umilințe. O fată a fost supusă unui shaming de nedescris cu o poză luată ilegal de la toaletă și postată viral pe rețelele sociale. Azi, partidul AUR a adus tineri în Parlamentul României cu gloanțe, parcă bătându-și joc de masacrul din Serbia. Ăstea nu sunt cazuri izolate, aceasta este o epidemie europeană de bullying. România e pe locul 3 la capitolul „Bullying”. Sistemul public a eșuat până acum din păcate, ba chiar pot spune că l-a încurajat. Copiilor vreau să le spun ceva: Nu vă fie rușine, vorbiți despre asta. Dacă acasă nu vă ascultă, vorbiți cu un psiholog, cu un profesor, vorbiți cu noi aici la Uniunea Europeană, pentru că noi înțelegem și vă ascultăm! Dar nu sunteți singuri. Bullies sunt înfrânți mereu! Asta trebuie să vă amintiți! Vă mulțumesc!”, a declarat Nicu Ștefănuță.

Astăzi, un membru AUR a încercat să intre în Parlamentul României cu patru gloanțe. Ulterior, membrii și simpatizanții AUR s-au adunat în fața Parlamentului pentru a protesta față de o lege din care ei au înțeles că se dorește furtul copiilor.

Manifestarea s-a desfășurat agresiv, Ludovic Orban fiind printre cei „atacați” de membrii AUR cu jigniri, politicianul declarând a fost și scuipat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.