O tânără de 16 ani din Bradu, de negăsit. Familia și poliția o caută

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 11,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 mai a.c., fiica sa, CIURARIU ELISABETA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Bradu, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.S emnalmente: înălțime 155 cm, ochi căprui, păr brunet.În momentul plecării, minora purta fustă de culoare roșie, bluză albă și vestă roșie.Semne particulare: în zona pieptului, minora prezintă un tatuaj cu inscripția CASANDRA”, transmite IPJ Sibiu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.