Trei practicanți de taekwon-do ITF din Sibiu au dus numele județului pe podiumul Campionatului Mondial din Finlanda

Trei dintre cei mai buni practicanți de taekwon-do ITF din întreaga lume sunt din Sibiu și au dus numele județului nostru și steagul României pe podiumul Campionatului Mondial desfășurat în această lună la Tampere – Finlanda.

Ca o fericită coincidență, toți poartă numele David: David Trâmbițaș – dublu campion mondial la sărituri și luptă – individual pre-juniori; Mario David – campion mondial spargeri și vicecampion luptă – individual juniori; Isaac Nuță David – campion mondial tehnici speciale – individual juniori.
„Județul Sibiu a devenit relevant pe harta națională a acestui sport prin munca și implicarea PUMA CLUB Sibiu” și C.S. HWARANG SIBIU, în prezent o treime din lotul național al României fiind alcătuit din sportivii acestora. La competiția mondială din Finlanda, România a obținut cel mai bun rezultat din istoria de 30 de ani a taekwon-do în țara noastră: 12 medalii de aur, 18 de argint și 14 de bronz. Fiecare dintre cei 19 componenți ai delegației sibiene prezentă la competiția din Tampere, sportivi sau antrenori, merită aprecierea întregii comunități întrucât, datorită lor, județul Sibiu devine cunoscut în plan mondial pentru munca, determinarea și mentalitatea de campioni a locuitorilor săi”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu pe pagina de Facebook.
Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.