Ruxandra Cibu Deaconu, președintele USR Sibiu, despre postul de viceprimar al municipiului: Știm că PNL își dorește foarte mult acest post! A primit o dată această șansă și a ratat-o! Ar fi moral să nu mai primească această funcție!

Conducerea USR Sibiu a anunțat că nu va susține nicio opțiune PNL pentru funcția de viceprimar al municipiului Sibiu.

Ruxandra Cibu Deaconu, președintele USR – județul Sibiu, a declarat că PNL a avut șansa postului de viceprimar și a ratat-o.

„Știm că PNL își dorește foarte mult acest post, însă aș vrea să reamintesc opiniei publice faptul că PNL a primit o dată această șansă și a ratat-o! Acum trei ani, PNL a primit, prin jocul negocierilor, acest post onorant de altfel și a eșuat lamentabil! A eșuat printr-o demisie care a venit după un dosar penal și o recunoaștere a vinovăției pentru fapte de corupție. Ar fi moral, credem noi, având în vedere că mai este mai puțin de un an până la alegeri, ca PNL să nu mai primească această funcție, și asta din respect pentru sibieni, nu din alt motiv! Să aștepte votul oamenilor de anul viitor! Acest scandal de corupție a făcut suficient rău Primăriei Sibiu, iar PNL este direct responsabil pentru asta. Dacă vor fi propuneri de la alte partide pentru funcția de viceprimar, noi vom analiza fiecare caz și vom decide dacă și pe cine vom susține! Dacă va fi cazul, evident, USR are consilieri competenți, care pot îndeplini această funcție de viceprimar! Așadar, ne rezolvăm dreptul de a propune un viceprimar, dacă vom ajunge la concluzia că acest lucru este necesar. Haideți să punem pe primul loc Primăria Sibiu și sibienii, care au nevoie de o instituție care funcționează bine, nu de scandaluri și lupte pe funcție!”, a spus Ruxandra Cibu Deaconu.

Alexandru Dumbravă a ocupat funcția de viceprimar al Sibiului până în 1 august, iar în prezent este director al Școlii Gimnaziale din Roșia.

Întrebată dacă la alegerile din 2024 ia în calcul să candideze pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, Ruxandra Cibu Deaconu a răspuns că „Este una din opțiuni”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.