Joi, în Racovița este ”Bucurie în Mișcare” pe terenul de sport

Joi, racovițenii sunt chemați să facă mișcare, pe terenul de sport din localitate, în cadrul evenimentului ”Bucurie în Mișcare”, care își propune să aducă împreună copiii și părinții, într-un eveniment extrem de ofertant.

Primăria Racovița și Școala Gimnazială Racovița organizează campania de toamnă a evenimentului sportiv ”Bucurie în Mișcare”, un eveniment dedicat tuturor, de la mic la mare. Pe terenul de sport din localitate racovițenii pot participa la partide de fotbal, baschet, tenis cu piciorul, volei, badminton, tenis de masă.

”Primăria Racovița și Școala Gimnazială Racovița sunt parteneri ai conceptului Bucurie în Mișcare. Joi, 19 octombrie, începând cu ora 11:00, pe Terenul de sport din Racovița, mișcarea va umple sufletelor celor prezenți de bucurie și le va deschide noi perspective cu privire la petrecerea timpului liber și a importanței integrării sportului în viața de zi cu zi. Programul va cuprinde multiple spații de mișcare, de la zone dedicate sporturilor de tip fotbal, baschet, tenis cu piciorul, volei, badminton, tenis de masă, la zone cu jocuri de precizie, trasee de ștafete și activități pe echipe”, au transmis reprezentanții Primăriei Racovița.

Sursa foto: facebook Primăria Racovița

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.