Drumeție în Munții Cindrel. Ce echipament e necesar

Sâmbăta viitoare, suntem așteptați în drumeție, în Munții Cindrel: Vf. Cindrel și Iezerul Mare al Cindrelului. Programul „Anii Drumeției” propune un nou traseu, cu ponire de la ora 7.

„Vă invităm să ne bucurăm împreună de natură, sâmbătă, 28.10.2023 – Drumeție în Munții Cindrel: Vf. Cindrel și Iezerul Mare al Cindrelului. Drumeția este una de dificultate medie – mare cu o diferență de nivel de cca. 1100 m. Traseul pe care îl vom urma este: P-na. Muncel – Șaua Bătrâna – Vf. Rozdești – Ref. Cânaia – Vf. Cindrel – Iezerul Mare – Șaua Șerbanei – P-na. Muncel”, anunță organizatorii.

Plecarea este programată la ora 7, din parcarea spre intrarea principală la Grădina Zoologică.

Echipament

Drumeții vor avea nevoie de: bocanci de munte, rigizi, impermeabili și peste gleznă (atenție: nu vor fi acceptați participanți care nu îndeplinesc acest criteriu); haine de ploaie/vânt, în mai multe straturi; strat termic; pelerină; protecție soare (ochelari); buff (cagulă); căciulă/mănuși; frontală; sticlă cu ceai/apă (min 1l); sandvișuri.

Drumeția costă 70 lei și poate fi achiziționată de AICI.

Organizatorii pot asigura transportul tur-retur unui număr limitat de persoane. Pentru rezervarea locului puteți apela 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

Ghid va fi Radu Zaharie.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.