Cum să te distrezi „Brambura” pe Valea Avrigului. La o casă întoarsă și pe pista de tubing

Într-o lume cu susul în jos, fii „brambura”! Iar când vrei să petreci timp de calitate alături de cei dragi ori să descoperi un univers în care toate sunt pe dos, dă o fugă pe Valea Avrigului, unde Brambura Park te așteaptă cu experiențe inedite! Încă de la intrarea în complex, atmosfera este prietenoasă și, da, oricât de diferit ai fi, tot îți găsești normalitatea în lumea Brambura!

Brambura Park poate fi o destinație perfectă pentru zilele de weekend, mai ales cele în care încă ne putem bucura de vreme frumoasă. Am făcut o escapadă și noi, în acest sfârșit de săptămână, în complexul de pe Valea Avrigului, unde tot ce se vede pe dos te binedispune și îți arată că, oricât de potrivnică ți-ar fi viața, un zâmbet nu are cum să nu îți ofere.

Incursiune într-o lume pe dos

Prima destinație în complex a fost, bineînțeles, casa întoarsă. Bucurie mare aici, unde mai ales cei mici și adolescenții s-au distrat pe cinste, realizând fotografii gata de postat pe rețelele de socializare.

Baia, livingul, dormitoarele matrimoniale ori pentru copii, bucătăria cu ouăle-n tigaie și multe alte detalii din tavan fac deliciul publicului ce vizitează casa întoarsă. Unde mai pui că locuința are și animal de companie? „Uite o pisică în tavan!

Are și culcușul ei!”, a spus un băiețel, arătând spre motanul ce se pregătea de somn, amplasat cu capul în jos.

Cosmin a venit alături de familia sa pentru prima dată să viziteze Brambura Park.

„Suntem din Sibiu, dar nu ajunsesem niciodată la Brambura Park. Am zis că acesta e weekendul perfect pentru o excursie aici și a meritat! A fost interesant!”, a spus Cosmin. „Baia a fost cea mai interesantă, cu cada în sus, așa!”, a completat fetița lui.

„Nu-i așa că ești mai frumos cu susul în jos?” și „Aici nu e de glumă! E de joacă!” au fost doar două dintre citatele ce îți aduceau zâmbetul pe buze.

Adrenalină și tubing

După o vizită în casa întoarsă, iubitorii de adrenalină au putut să încerce trambulinele sau experiența de tubing. Trei piste îi așteaptă pe doritori să se bucure de activitate, iar când ea vine alături de o mână de prieteni devine și mai interesantă.

„E frumos! E foarte distractiv! Noi nu ne mai săturăm!”, a spus Marius, ce a venit în Brambura Park alături de doi prieteni.

La zoo

După puțină adrenalină, o vizită la mini-zoo vine „mănușă”. Lamele și iepurii au fost atracțiile mini-grădinii zoologice amenajate în cadrul complexului Brambura Park.

De altfel, vizitatorii au fost încântați să hrănească animalele cu iarbă.

După vizita prin Brambura Park, oaspeții s-au putut relaxa pe hamac sau la terasele liniștite ale complexului.

Brambura Park este amplasat pe Valea Avrigului nr. 580.

„Te așteptăm aici cu un singur țel: să te distrezi și, mai relaxat, să vezi lumea un pic altfel”, este provocarea reprezentanților complexului.

Detalii despre Bambura Park pot fi consultate pe site sau pagina de Facebook.

VIDEO AICI

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.