Sibienii, așteptați sâmbătă la Canionul Ursului

Sibienii sunt invitați sâmbătă să petreacă împreună cu familia o zi de toamnă târzie, într-o drumeție pe vârful Fofezu, cu vizitarea Canionului Ursului.

”Vă invităm la o drumeție la care puteți participa cu toată familia și care va porni din satul Ilimbav și vă va duce până pe vârful Fofezu la 800 de metri altitudine. Vom fi pe parcursul traseului însoțiți de o trasură și de un cal pe care fiecare va putea călări. De asemenea, domnul Eugen fermierul care ne va însoți ne va povesti despre istoria și tradiția locală. La întoarcerea din drumeție vom vizita Canionul Ursului”, au transmis reprezentanții Anii Drumeției.

De unde și când este plecarea

Cei care doresc o drumeție la 800 de metri altitudine se vor întâlni sâmbătă, 4 noiembrie, la ora 11.00 în Ilimbav. (Ferma Bio Food Ilimbav). Cei care nu au mașini pot contacta ghidul, Catri Naicu. Echipamentul necesar necesar constă în ghete care să acopere glezna, o pelerină de ploaie și haină de schimb, rucsac cu apă, ciocolată sau baton de cereale sau cu proteine. Drumeția costă 70 lei/adult sau copii peste 12 ani, reprezentând ghidajul. 30 lei/copil sub 12 ani. 50 lei/adult sau copil peste 12 ani – picnic (optional) – se va plăti la fața locului dacă se dorește. 20 lei/copil picnic (opțional) sub 12 ani.

Sursa foto: facebook Anii Drumeției

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.