Fan-shop al FC Hermannstadt, deschis în incinta Decathlon Sibiu

FC Hermannstadt va avea în premieră un fan-shop oficial. Acesta va fi amenajat în incinta Decathlon Sibiu. Reprezentanții magazinului spun că, cel târziu până în 1 decembrie, magazinul va fi deschis publicului.

„Ne bucurăm foarte mult pentru acest parteneriat pe care l-am făcut cu Decathlon-ul! Ne dorim ca acest demers să fie de bun augur, oamenii din Sibiu, copiii din Sibiu să se bucure de acest parteneriat și în continuare să avem cât mai multe succese atât în dezvoltarea acestui proiect, cât și pe plan sportiv!”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă de luni, Dani Coman, președinte executiv A.F.C.Hermannstadt.

La conferința de presă au participat și reprezentanții Decathlon.

„Ne dorim să facem sportul mai accesibil comunității sibiene! În cel mai scurt timp, o să avem un Fan Shop în magazinul Decathlon. Ne bucurăm și ținem cont de cererea comunității!”, a menționat Pavăl-Miron Ionuț, lider marketing Decathlon.

„Vreau și eu să mulțumesc pentru deschiderea de a crea acest parteneriat pentru comunitatea sibiană, pentru cei care susțin echipa Sibiului! Ne bucurăm că facem parte din acest proiect! E ceva unic pentru noi!”, a spus și George Pădureanu, director Decathlon Sibiu.

Radu Neguț, manager sportiv AFC Hermannstadt, a explicat că acest parteneriat a debutat în urmă cu aproximativ trei luni.

„Am fost preocupați de la începutul acestui sezon să organizăm acest fan-shop care a fost foarte cerut de sibieni! A fost și pentru ei primul parteneriat cu un club de acest fel!”, a spus Neguț.

Aceștia spun că fan-shop-ul din incinta Decathlon va fi gata în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie.

„Mai avem câteva detalii de stabilit din punct de vedere logistic. Practic, contractul este semnat, e un proiect sănătos. O să avem acțiuni în care practic suporterii o să poată interacționa cu echipa, vom desfășura diferite campanii. Aici vor fi și personalizări de echipamente, atât pentru adulți cât și pentru copii. Suporterii pot să își aleagă numărul tricoului care va fi imprimat pe loc, numele jucătorului sau al lor. De asta se va ocupa Decahtlon, într-un timp foarte scurt. Vor fi replici de echipament pentru copii și multe altele”, mai spun cei implicați în parteneriat.

De altfel, fan-shop-ul va fi disponibil și online, astfel că cei dornici pot comanda virtual.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.