Ce spectacole le sunt oferite medieșenilor, în noiembrie

Sala Traube este în luna noiembrie locul de întâlnire a medieșenilor, unde timp de opt zile aceștia pot urmări spectacole de teatru pentru copii și adulți, proiecții de filme și spectacole de magie pentru cei mici.

Evenimentele sunt organizate de Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură și pe scena Sălii Traube vor urca actorii trupei medieșene „ProActoria“ sau binecunoscutul magician Matrix. Alături de spectacolele oferite de aceștia, medieșenii vor putea viziona filme românești, lansate recent și piese de teatru.

Care este programul spectacolelor din luna noiembrie, la Sala Traube

”În data de 11 noiembrie, actorii trupei medieșene „ProActoria“ oferă publicului interesat două piese, adresate atât copiilor, cât și adulților. Astfel, de la ora 11:00, cei mai mici spectatori sunt invitați să urmărească piesa „Harap Alb“, iar de la ora 18:00 va fi pus în scenă spectacolul „Crimă în stand-by“, adresat publicului adult. Duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 17:00, micuții sunt așteptați pe scena Sălii Traube la un spectacol interactiv de iluzionism al binecunoscutului magician Matrix, eveniment intitulat „Copilul tău este un geniu“. Sala de spectacole Traube va găzdui în luna noiembrie și două proiecții cinematografice românești, recent lansate. Astfel, în data de 14 noiembrie, de la ora 18:00, medieșenii vor putea viziona „Mai departe – Povestea lui George Baltă“, un film de Tedy Necula, povestea emoționantă și impresionantă a unui personaj care se joacă pe sine. În data de 24 noiembrie, ora 18:00, pe scena Sălii Traube, spectatorii vor putea viziona pelicula „Libertate“, un film de Tudor Giurgiu. Seria manifestărilor acestei luni va continua cu piesa de teatru „Stewardesa atomică“, în data de 18 noiembrie, de la ora 18:00, o premieră a Teatrului Particular Brașov – spectacol de Ivona Boitan, un one -woman show cu Dorina Roman. Ziua de 19 noiembrie este dedicată din nou copiilor, aceștia putând urmări pe scena Sălii Traube, de la ora 12:00 spectacolul oferit de Magic Show Production – „Prințul needucat și năstrușnicii“, în compania unor binecunoscute mascote precum Mickey și Minnie Mouse, Donald, Daisy, Duffy, Shrek, Pikachu și mulți alții. Evenimentele lunii noiembrie se vor încheia la Sala Traube în data de 26 noiembrie, ora 18:00, în compania actorilor Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, care vor prezenta publicului spectator comedia „Sarmale cu dragoste“, textul și regia aparținând Ivonei Boitan”, au transmis reprezentanții autorităților locale.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul Centrului de Informare Turistică, situat pe str. Nicolae Iorga nr. 2, de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00, dar și de la Sala Traube, înaintea începerii reprezentațiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.