Eveniment caritabil pe Stadion, dedicat copiilor cu probleme cardiace

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu va transforma unul dintre antrenamentele sale într-un motiv de sărbătoare, când marți, 14 noiembrie, pe Stadionul municipal se va desfășura Crosul Inimii.

Clubul Sportiv Municipal Sibiu și Fundația Polisano organizează marți, 14 noiembrie, începând cu ora 18,30 un eveniment caritabil, în urma căruia fondurile strânse vor fi donate Fundației Polisano pentru a sprijini copiii cu probleme cardiace.

”În fapt, transformăm un antrenament al Clubului Sportiv Comunitar Sibiu intr-un prilej de sărbătoare. Nu vom avea un cros clasic, nu vom avea doar alergare, ci vom și învăța despre cum să facem încălzirea pentru alergare, vom face exerciții de scoala alergării, apoi vom parcurge în alergare / mers, în interiorul stadionului kilometri: unii mai puțin, alții mai mulți, după cât poate fiecare. Toate fondurile strânse vor fi donate Fundației Polisano pentru a sprijini copiii cu afecțiuni cardiace. Taxa participare este de 50 de lei. Oricine poate participa la acest eveniment, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică. Pentru inscriere accesați:
https://sello.ro/fundatia-polisano/145-crosul-inimilor”, au transmis organizatorii.

Sursa foto: facebook Clubul Sportiv Comunitar Sibiu

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.