Moș Crăciun și Crăciunița lui se pot închiria, din nou, de la Crucea Roșie Sibiu

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă și, pe lângă activitățile obișnuite ale Crucii Roșii Sibiu, demarează din nou proiectul ”Moș Crăciun de Închiriat”.

”Anul acesta Moșul de la Crucea Roșie și-a mărit echipa și dacă anul trecut aveam disponibil un sigur Moș însoțit de o Crăciuniță, anul acesta avem 3 Moși care vor cutreiera Sibiul atât la familii care își pot permite să plătească taxa de închiriere sau la firme, dar și la cazuri sociale pe care le avem în evidența noastră sau la centre de plasament cu care colaborăm.”, spune Raluca Morar, director Crucea Roșie Sibiu.

Moșul va avea din nou agenda foarte încărcată, așadar sibienii care vor sa-l închirieze pe Moș Crăciun și Crăciunița lui de la Crucea Roșie Sibiu o pot face deja.

Moșul ajunge în casele sibienilor, dar și la grădinițe și la petreceri private ale firmelor.

Prețurile variază între 200 și 600 de lei. Pentru înscrieri, ne puteți contacta la 0741 118 975, în intervalul orar 9 – 15 sau prin email la sibiu@crucearosie.ro

Nu uitați, că apelând la acest serviciu al Crucii Roșii Sibiu, pe  lângă bucuria pe care o aduceți celor mici de a-l vedea pe Moșul în carne și oase, susțineți proiectele Crucii Roșii Sibiu: Banca de Alimente, Clubul Pensionarilor, Prim Ajutor în Școli, Voluntarii noștri la centrul de plasament Turnu Roșu și multe altele. Mulțumim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.