VIDEO| Cum a „Răsunat pădurea” celor de la Formația Tekergők, la „Ars Hungarica”

La Sala Oglinzilor, joi, a „Răsunat pădurea”. Acesta a fost titlul spectacolului zilei pentru copii din agenda „Ars Hungarica”, un eveniment care în acest an își sărbătorește majoratul. Concertul a fost susținut de Formația Tekergők, care, într-un interviu acordat presei locale, a declarat că se simte foarte bine la Sibiu.

Multă bucurie și mult dans a fost pe „capul” copiilor, joi, în Sala Oglinzilor a FDGR.

Artiștii i-au provocat pe cei mici la joc și dans, bucurându-se alături de ei de felul cum „Răsună pădurea”.

Formația este din Sfântu Gheorghe și este alcătuită din cinci băieți care, după cum mărturisesc, au venit „la niște copilași frumoși”.

„Este un program interactiv, este un album al nostru. Este primul album pentru că nu am fost în această zonă și vrem să-l prezentăm. În acest album cântăm despre animale, animale din povești, începând de la lupul cel rău, până la cei trei șoricei. Am avut chiar foarte multe eveniemente în sezonul acesta, și vreau să spun că organizatorii din Sibiu sunt unii dintre cei mai buni. Încă nu știm publicul, dar din câte am auzit o să fie și ei super. Se zice că în fiecare dintre noi se ascunde un copil, dar dacă specificăm de la cei mici, începând de la un anișor, doi, până la 8,9 anișori. Au fost și copii până la 14 ani care s-au distrat”, au spus artiștii.

Aceștia au avut pentru cei mici și câteva surprize. I-au invitat pe scenă pe prichindei, în cadrul unor momente interactive. Astfel, micuții au bătut la tobe și la alte instrumente de percuție, devenind, pentru câteva minute, chiar artiști.

„Fiecare dintre noi suntem artiști muzicieni din zona noastră, din mai multe formații, și în special pentru copii. S-a format acum doi ani și tocmai pentru că fiecare dintre noi avem experiențe, și chiar experiențe bune, am ajuns să formăm o echipă cu care am avut peste 80 de concerte în doi ani de când am înființat acest grup”, au mai spus artiștii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.