Filmul de debut al Lolei Quivoron,”Rodeo”, pe marele ecran la ESTE Filmul de Miercuri

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” le prezintă sibienilor, în cadrul secțiunii ESTE Filmul de Miercuri, un film premiat la Cannes, în 2022, filmul de debut al Lolei Quivoron.

Miercuri, 22 noiembrie, de la ora 20.00, sibienii sunt invitați să vadă filmul de debut al Lolei Quivoron, ”Rodeo”, un film realizat în parteneriat cu F-SIDES, primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei și modurilor alternative de a privi și reprezenta feminități în cinematografie și societate.

”Crescută într-o suburbie a Parisului, într-un cartier de locuințe sociale, Julia (Julie Ledru) e pasionată de motociclete, iar talentul ei de a le conduce e întrecut doar de cel de a le fura deghizată în clișee ale feminității. Inspirată de scamatoriile cu motociclete de cross văzute pe Instagram, într-o zi se inserează în lumea ultramasculină a rodeoului periurban, dornică să experimenteze senzația de libertate și nonconformism la limita legii”, au transmis reprezentnații Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Filmul este nerecomandat sub 15 ani și vizionarea va avea loc în Sala Mică. Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Rodeo Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.