Repetiții de colinde, săptămânal, la Sala Fidelis

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului se apropie cu pași repezi. Vestea minunată este răspândită prin intermediul colindelor, așa că sibienii sunt chemați să învețe aceste cântece minunate sau să le repete, într-un cadru organizat.

Organizația Tinerilor din Sibiu organizeaă, în fiecare zi de luni și miercuri, repetiții le colinde. Sibienii sunt invitați să ia parte la aceste seri minunate în care să învețe împreună colindele tradiționale românești sau să le repete.

” O, ce veste minunată! Vremea colindelor încet s-arată! Atât de repede, încât nu ne vine a crede nici nouă. Da, recunoaștem, e una din perioadele noastre preferate, pentru că ne încălzește inimile. Dacă ți-i frig singur, hai cu noi la repetițiile de colinde, să vezi cum te încălzești cu risc de topire. Dacă e de la oameni faini sau de la colinde, ne zici tu! Începând cu data de 1 noiembrie, vă așteptăm să învățăm împreună colinde tradiționale românești. Vom face repetiții în fiecare luni și miercuri, la ora 18.00, la Sala Fidelis (str. Mitropoliei, nr. 20, în curtea Facultății de Teologie”, au transmis organizatorii.

Sursa foto: facebook Organizația Tinerilor din Sibiu

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.