Ultima zi din noiembrie, ultimul meci al CSC 1599 Șelimbăr din acest an

Ultima zi din noiembrie este una specială pentru sibieni, mai ales pentru șelimbăreni, când, pe Stadionul municipal echipa locală, CSC 1599 Șelimbăr va juca ultimul meci din acest an.

Sibienii sunt așteptați pe stadion, joi, 30 noiembrie, de la ora 14,00 să își susțină echipa favorită, în meciul dintre CSC 1599 Șelimbăr și CSM Reșița.

”CSC 1599 joacă ultimul meci din acest an pe Municipalul din Sibiu. Să îi susținem pe Călăreții Roșii să rămână liderii Ligii a2-a. Pentru că vă vrem alături de noi în ultimul meci din acest an, vă oferim accesul gratuit la meci în Tribuna 2 . Abonații Clubului au acces gratuit la Tribuna VIP – intrarea se face pe baza abonamentului. Haideți în număr cât mai mare să îi susținem pe Călăreții Roșii să rămână liderii Ligii a2-a”, anunță clubul din Șelimbăr. Partida dintre CSC 1599 Șelimbăr și CSM Reșița se va juca joi, 30 noiembrie, de la ora 14. Biletele cu valoare 0 pentru Tribuna a 2-a se ridică în ziua meciului începând cu ora 11:00 de la casieria stadionului Municipal de la Tribuna a 2-a. Pentru cei care nu ajung totuși la meci, partida va fi transmisă LIVE pe Digi Sport și Prima Sport”, au transmis reprezentanții Primăriei Șelimbăr.

Sursa foto: facebook Primăria Comunei Șelimbăr

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.