Festival de acrobații, la Păltiniș Arena Freestyle Open

După zile întregi de lucru susținut, echipa Păltiniș Arena a reușit să construiască snowpark-ul complexului la un standard ridicat pentru unul dintre cele mai spectaculoase concursuri de freestyle din țară, Păltiniș Arena Freestyle Open. Nou-nouțul fun-park a fost transformat într-un teren de joacă unic pentru iubitorii de freestyle, fiind amenajat pe 3 platforme, fiecare dotată cu două elemente de JiB și kickere, pentru un concurs incitant de snowboarding și schi freestyle.

În noaptea premergătoare concursului, ninsoarea a acoperit cu generozitate snowpark-ul, oferind participanților o atmosferă autentică de iarnă. Entuziaștii de freestyle, indiferent de vârstă, au călătorit din toată țara pentru a face parte din acest eveniment de nișă, dedicat sportivilor profesioniști și semi-profesioniști.

Ediția din acest an a Păltiniș Arena Freestyle Open a fost deosebit de animată, cu copiii din categoria Groms (-14 ani) remarcându-se prin sărituri tehnice, alunecări curate pe țevi și trickuri impresionante. Fiecare manșă de concurs a adus momente de spectacol și bucurie, demonstrând pasiunea și abilitățile participanților.

Toți concurenții au fost răsplătiți cu diplome Freestyle Open, iar primele trei poziții din fiecare categorie au primit premii în valoare totală de peste 3000 de euro, oferite cu generozitate de Magazinul H2O. Atmosfera muzicală a fost menținută la cote înalte de Dj ABASC, atât în timpul ceremoniei de premiere, cât și în cadrul after-party-ului desfășurat în ApresSki Bar Păltiniș Arena.

Echipa Păltiniș Arena dorește să adreseze sincere mulțumiri sponsorilor Red Bull Romania, Magazinul H2O, și partenerilor Kiss FM, Serviciul de Ambulanță SERCAL și Serviciul Public Salvamont Sibiu pentru susținerea și contribuția lor esențială la succesul acestei ediții de Freestyle Open 2024.

Ediția din acest an a Păltiniș Arena Freestyle Open a fost o experiență captivantă, plină de momente de excitație și talent, consolidând poziția evenimentului ca o tradiție iernatică adorată de comunitatea iubitorilor de freestyle.

Rezultate:

Ski groms fete:
Locul I              Ruxandra Butiu

Ski groms băieți:
Locul I              Albert Nicolae
Locul II             Patrick Butiu
Locul III            Samuel Simon Vince

Snowboard groms băieți:
Locul I              Theodor Petre
Locul II             Darius Surdu
Locul III            Zalan Molnar

Ski rookies băieți
Locul I              Tudor Stoica
Locul II             Dorian Neculoiu
Locul III            Alexandru Dica

Snowboard rookies băieți:
Locul I              Răzvan Marian
Locul II             David Barna

Ski adulți băieți:
Locul I              Koppany Pap
Locul II             Marton Antal
Locul III            Botond Simomffy

Snowboard adulți fete:
Locul I              Ela Suciu
Locul II             Iulia Iridon

Snowboard adulți băieți:
Locul I              Silviu Popa
Locul II             Adolf Gherghelah
Locul III            Victor Bărbulescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.