Drumeție la Casa Hobiților, la sfârșit de martie

Lumea poveștilor este întodeauna un tărâm ce trebuie descoperit. „Anii Drumeției” organizează pentru cei mici o drumeție la Casa Hobiților, o excursie ce la va antrena imaginația și curiozitatea asupra naturii și asupra poveștilor locului.

”Dragă drumeț, spune da și lasă bucuria copilăriei să îi învăluie din nou în minunata călătorie spre Casa Hobbitilor! Această drumeție le va antrena mult imaginația, dar și curiozitatea asupra naturii sau asupra poveștilor locului, pe care Nicoleta le va destăinui cu mult drag atât celor mici, cât și celor mari! ne vom întâlni duminică, 31 martie, la ora 08:40, din parcarea din fața Pensiunii “Dumbrava Sibiului” și a Hotelului Hilton. Ne vom grupa în mașinile personale și vom porni spre satul Rășinari. Nivelul acestui traseu este ușor, dar necesită rezistență fizică din partea copilului dumneavoastră, mai ales dacă acesta a împlinit doar 4 ani. Durata drumeției este de două ore, pe traseul Rășinari – Cisnadioara 5.5 km și o oră și jumătate pe traseul Cisnadioara – Rășinari 4.7 km. În Cisnadioara vom poposi la Casa Hobbitilor a boierului Ilie și/sau la Cetatea Cisnadioara în funcție de preferințele participanților! Tot aici o mașină îi va transporta pe șoferii copiilor mai mici înapoi în satul Rășinari, dacă aceștia nu mai pot continua traseul de întoarcere spre Rășinari. Iar apoi ne vom întoarcere spre casă aproximativ la ora 14.00-15.00, în funcție de dorințele grupului. Echipament necesar este alcătuit din tricouri, șosete și pantaloni de schimb, bocanci de munte cu glezna înalta, pelerină de ploaie, geacă și pantaloni impermeabili, mănuși, căciulă, fluier, sticlă cu apă min 1 litru, gustare pe parcursul traseului. Drumeția costă 70 lei/adult participarea la drumeție și 20 lei/copil.
Limita de vârstă 4 – 9 ani. Se pot face și excepții de la caz la caz. Opțional: intrare Casa Hobbitilor 10 lei copil; 20 lei adult lei adult. Intrare Cetatea Cisnadioara: 5 lei copil; 10 lei adult. Ghid Nicoleta Ocneriu – ghid montan”, au transmis reprezentanții Anii Drumeției.

Sursa foto: facebook Anii Drumeției

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.