FOTO| În loc de fructe, candele și flori. Un comerciant din Piața Cibin a murit: „Era un om bun, glumeț. Nu avem cuvinte…”

Comercianții din Piața Cibin sunt în doliu. Dan Diaconu, unul dintre cei mai apreciați comercianți ce vindea fructe aici de peste 20 de ani, s-a stins din viață.

Acum, taraba sa nu mai este plină de fructe, ci de candele, lumânări și flori.

Vecinii săi de tarabă îi aduc, astfel, un omagiu colegului lor, pe care îl caracterizează drept un om bun, „de milioane”.

Aceștia au primit cu uimire vestea că Dan Diaconu a murit.

„Era un om bun. Am fost aseară cu coroană la el… Azi e slujba de înmormântare. El era din județul Vâlcea, dar se mutase în Sibiu de ceva vreme. De vreo două săptămâni începuse să se simtă cam rău. Era un băiat tare bun, nu jignea pe nimeni”, a povestit, pentru Sibiul Azi, Anghel, unul dintre comercianții din Piața Cibin.

Dan Diaconu avea 48 de ani și, potrivit comercianților din Piața Cibin, acesta a suferit un infarct.

„A fost un băiat foarte bun, de nota 10, un vecin de tarabă extraordinar, niciodată nu s-a certat cu nimeni. Era de milioane, cu glume… Nu avem cuvinte. Îmi pare foarte rău. Săptămâna trecută a fost pe aici. Mi se părea ok… Am aflat de la nepoți, vecini că nu mai e. Luni trebuia să vină soția lui să vândă aici. Nu a venit, dar mă gândeam că din cauza vremii urâte. Nu mă gândeam că s-a întâmplat așa ceva. Nu ne-am gândit că vecinul Dan a murit”, a spus Nuți, o altă comerciantă din Piața Cibin.

La taraba unde vindea Dan sunt, acum, buchete de flori, lumânări și candele. Acestea au fost aduse de comercianții de aici și de clienții fideli ai lui Dan Diaconu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.