Elevii Școlii Gimnaziale din Avrig vor avea mobilier școlar nou

Școala Gimnazială Avrig s-a înnoit cu mobilier școlar nou, în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Avrig“.

Proiectul “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Avrig“ a continuat cu o nouă etapă, în ultimele zile fiind livrat mobilierul școlar pentru Școala Gimnazială din localitate.

”Implementarea proiectului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Avrig“ a continuat cu o nouă etapă. În ultimele zile, a fost livrat mobilierul școlar pentru Școala Gimnazială Avrig. Proiectul, finanțat în cadrul apelului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, vizează dotarea cu mobilier, echipamente digitale și materiale didactice, a tuturor unităților de învățământ din UAT Avrig și presupune o finanțare nerambursabilă de 4.572.916,28 lei. Termenul de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2024”, au transmis reprezentanții Primăriei Avrig.

Sursa foto: facebook Primăria Avrig

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.