Jandarmeria Sibiu scoate la concurs un post de subofițer, specializarea conductor câine serviciu

Sibienii interesați de o carieră în cadrul Jandarmerie – și mai ales cei cărora le plac câinii –  au acum ocazia să dea concurs pentru a ocupa postul scos de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu recrutează candidați pentru ocuparea unei funcții de subofițer operativ principal cu specializarea conductor câine serviciu, respectiv subofițer operativ principal prevăzut cu gradul de Plutonier adjutant șef. Domeniul de activitate: Ordine publică.

”Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu recrutează candidați pentru participarea la concursul organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a unui post de subofițer operativ principal cu specializarea conductor câine serviciu. Data limită de depunere a dosarului de înscriere, care trebuie transmis online(scanat) la adresa hr@jandarmeriasibiu.ro este 03.04.2024 – ora 16:00. Pentru cei interesați, detaliile suplimentare, precum și condițiile de recrutare se regăsesc la adresa https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1246. Detaliile suplimentare referitoare la organizarea și desfășurarea concursului, pot fi obţinute de la reprezentanții Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, telefon: 0269/233170, interior 24407/24537, de luni până vineri, între orele 09.00-15.00”, au transmis reprezentanții IJJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.