Vârstnicii din Sadu au avut, ieri, prima întâlnire

Autoritățile din Sadu au inițiat întâlnirile vârstnicilor din localitate, întâlniri în care oamenii pot socializa, având multe oportunități de petrecere a timpului liber.

Prima astfel de întâlnire a avut loc joi, 28 martie, numărul mare de participanți dovedind că această inițiativă a fost bine primită de localnici.

”Sfatul vârstnicilor este un program, inițiat și susținut de Primăria Comunei Sadu, prin care constituim grupuri de socializare, cu scopul de a aduce seniorilor, din comuna Sadu, mai multe oportunități de petrecere a timpului liber, dar și pentru a le menține active și sănătoase mintea, sufletul și abilitățile. În acest program, se pot înscrie persoanele cu vârsta peste 60 de ani. Întâlnirile se vor realiza în fiecare zi de joi, la Căminul Cultural Sadu, începând cu ora 16:00. Prima întâlnire a avut loc ieri, ne-am bucurat de o participare numeroasă și am stabilit împreună obiectivele pentru următoarea întâlnire.  La prima întâlnire a vârstnicilor a participat domnul primar al comunei Sadu, Valentin IVAN și preoții parohi: Constantin IVAN- Biserica Sadu I și Liviu MOISIU – Biserica Sadu II. A fost o atmosferă destinsă în care vârstnicii au venit cu sugestii în ceea ce privește întâlnirile viitoare. Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm cu brațele deschise joi, 4 aprilie, de la ora 16:00”, au transmis reprezentanții Primăriei Sadu.

 

Sursa foto: facebook Comuna Sadu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.