Accident pe DN14, între Șura Mare și Slimnic. Două mașini implicate și două victime la spital

Polițiștii rutieri au intervenit astăzi la un accident produs pe DN 14, între Șura Mare și Slimnic.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, la km. 12 al DN 14, un bărbat în vârstă de 64 de ani nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție și al cărui conducător auto, un bărbat în vârstă de 36 de ani, efectua manevra regulamentară de depășire, proiectându-l apoi într-un cap de pod.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a celor două pasagere din al doilea autoturism, în vârstă de 19 și 46 de ani, care au fost transportate la spital conștiente. Toți cei implicați în eveniment sunt sibieni.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ au intervenit de urgență la un accident rutier pe DN 14 intre localitățile Slimnic și Șura Mare. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru două femei în vârstă de 19 și 46 de ani care au suferit traumatisme craniene. Acestea au fost transportate la UPU Sibiu conștiente”, a explicat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

După producerea evenimentului rutier, traficul s-a desfășurat îngreunat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.