Turcan și Cîmpean, întâlnire cu primarii din nordul județului Sibiu: „Cred cu tărie că nordul județului este puternic. Primarii liberali sunt cei mai buni gospodari ai fondurilor europene”

Raluca Turcan, ministrul Culturii, deputat și președinte PNL Sibiu, a avut, ieri, întâlniri cu primarii din nordul județului.

La aceasta au pariticipat și Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, și senatorul Nicolae Neagu.

„Ieri, alături de colegii mei, Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și senatorul Nicolae Neagu, m-am întâlnit cu o parte importantă din echipa liberală, din zona de Nord a județului Sibiu, la Biertan și Axente Sever. Cu toții am fost de acord că, în aceste alegeri, PNL Sibiu este de departe cel mai credibil și apreciat partid. Oamenii trebuie să știe câte proiecte a făcut PNL Sibiu pentru comunitățile sibiene și asta pentru că am făcut echipă cu toții pentru interesul oamenilor: de la primari, Consiliul Județean cu președinta Daniela Cîmpean, Parlament și Guvern. La început de drum acum patru ani, speram cu emoție ca în fiecare localitate să avem măcar un proiect mare de investiții. Acum, peste tot, chiar și unde PNL nu are primari, avem școli, grădinițe, creșe noi, drumuri, dispensare, microbuze școlare, rețele de gaz și alimentare cu apă, parcuri, locuri de joacă. Pe scurt, o viață mai bună. Peste tot în Sibiu. Pe proiecte gândite, pregătite și puse in practica de PNL. Cred cu tărie că nordul județului este puternic. Primarii liberali sunt cei mai buni gospodari ai fondurilor europene. Am plecat de aici cu un sentiment puternic de determinare și optimism, pentru că avem o echipă care funcționează și care este concentrată pe dezvoltarea comunităților locale. Le mulțumesc primarilor Mircea Dragomir și Marius Grecu că au găzduit aceste întâlniri!”, a transmis Raluca Turcan pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.