Gânduri, sentimente și emoții, expuse la Muzeul de Artă Contemporană

Muzeul de Artă Contemporană va fi gazda unei expoziții de artă plastică, o expoziție care îmbină gânduri, sentimente, emoții, trăiri, traume, bucurii pe care autoarea le-a experimentat și transpus plastic.

Anca Boeriu este artista care vine în fața publicului sibian cu o expoziție care integrează medii diverse și tehnici utilizate în mod curent precum: gravură, desen, acuarele de mari dimensiuni, obiect, colaj și intervenții artistice, toate reunite sub titlul ”That`s My Line”.

”That`s My Line este un exercițiu de introspecție și sinceritate, catalizat de un îndelungat proces de căutare și regăsire într-un teritoriu personal complex, al cărui relief s-a format prin constanta sedimentare de: gânduri, sentimente, emoții, trăiri, traume, bucurii pe care artista le-a experimentat și transpus plastic. Acest sol incert care definește un spațiu aflat la intersecția dintre două lumi, în care rodesc trăiri de o viață, este sistematizat de un fir narativ – linia care desenează perimetrul, dar și cărările personale ale artistei”, au declarat reprezentanții Muzeului Brukenthal.

„Uneori simți că este momentul să te oprești, să te uiți în urmă, apoi să privești înainte și să pui laolaltă tot ceea ce contează. Este timpul ca pentru o secundă să privești în jurul tău, să vrei ca cei din jur să te vadă, să te audă, să te cunoască și să te înțeleagă. Vrei ca vocea și gândurile tale să devină o linie care să te unească cu lumea….”, a spus artista, Anca Boeriu.

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.00, în sala de expoziții temporare de la parterul Muzeului de Artă Contemporană din cadrul Muzeului Național Brukenthal. Ea va putea fi vizitată în toată luna aprilie, respectiv în perioada 6 – 30 aprilie.

Sursa foto: facebook Muzeul Național Brukenthal

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.