Raluca Turcan, după plecarea primarului comunei Jina din PNL: „Aș putea paria că nu binele comunității locale îi determină pe unii să schimbe partidul politic, chiar înainte de alegeri, ci presiunile, condiționările și chiar șantajul”

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a reacționat astăzi după plecarea lui Vasile Beschiu din PNL. Primarul comunei Jina s-a alăturat PSD.

„Plecarea unor primari de la PNL la PSD este o acțiune politică greșită, care slăbește actuala coaliție de guvernare și pune în pericol realizarea proiectelor majore pentru țară. Fiecare primar, viceprimar sau consilier care părăsește partidul reprezintă o lovitură la temelia stabilității politice și economice pentru care ne-am aliat politic și am decis să guvernăm împreună. Din această migrație pierdem toți, nu doar PNL! Nu știu să existe vreo localitate din țară unde administrația publică locală condusă de aleși ai PNL să nu fi primit sprijin financiar de la Guvern pentru realizarea proiectelor de investiții. Tocmai de aceea, aș putea paria că nu binele comunității locale îi determină pe unii să schimbe partidul politic, chiar înainte de alegeri, ci presiunile, condiționările și chiar șantajul, lucruri care nu au ce căuta într-un stat membru al UE și profund incorecte între doi parteneri de guvernare”, a spus Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Vasile Beschiu a părăsit PNL și a intrat în PSD. Anunțul a fost făcut de organizația PSD Sibiu.

”Am luat hotărârea să trec la PSD deoarece am simțit că în PNL nu mai sunt agreat și eu n-o să stau niciodată într-un loc unde consider că sunt alte interese decât binele oamenilor. Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, este un om născut și crescut în Mărginimea Sibiului și care a fost întotdeauna aproape de oamenii locului și cu siguranță vom avea o colaborare cu rezultate bune pentru comuna noastră”, spune Vasile Beschiu, primarul comunei Jina.

„Îi mulțumesc domnului primar și echipei sale că au ales să se alăture Partidului Social Democrat! Împreună, vom face lucruri bune pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.