56 de tone de deșeuri voluminoase, colectate la Sibiu, într-o singură zi. În ce cartiere continuă campania

Societatea Soma desfășoară în aceste zile campania de strângere gratuită deșeuri voluminoase, electrice și electronice, în toate cartierele Sibiului.

În zonele de case colectarea se realizează din poartă în poartă, iar în zonele de blocuri, acestea se colectează de către personalul SOMA, de pe platformele de colectare publică, după un program anunțat încă de săptămâna trecută. Astfel, în următoarele zile deșeurile se vor colecta miercuri, 3 aprilie din cartierele Terezian și Gară, joi, 4 aprilie, din cartierele Țiglari și Turnișor și vineri, 5 aprilie, din cartierele Ștrand și Valea Aurie.

Deșeurile voluminoase sunt obiecte de mobilier (casnic sau de grădină), jucării de mari dimensiuni (biciclete, trotinete etc), covoare, saltele, tocuri de uși, ferestre, mese de masaj, cărucioare de copii etc. Deșeuri DEEE: televizoare, aparate radio, cuptoare cu microunde, uscătoare de păr, frigidere, aspiratoare, calculatoare (orice echipament care se alimentează de la priză).

Doar în prima zi a campaniei, angajații Soma au colectat 56 de tone de deșeuri, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a societății. ”Peste 56 de tone de deșeuri voluminoase, în special mobilă veche, am adunat ieri de prin tot Sibiul, un record de când facem astfel de campanii”.

Sursa foto: facebook Soma Salubrizare – Zona Sibiu

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.