Mircea Orlățan, candidatul ADU pentru Primăria Cisnădie: „Cred că va fi cea mai interesantă campanie din județul Sibiu. Oamenii doresc să își păstreze privilegiile și fac totul pentru asta!”

Mircea Orlățan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al orașului Cisnădie, consideră că în Cisnădie va fi cea mai interesantă campanie electorală din județul Sibiu.

Acesta spune că Primăria Cisnădie nu a admis amplasarea de corturi ADU pentru strângerea de semnături, astfel că membrii le adună la pas, pe stradă.

„Cred că va fi cea mai interesantă campanie din județul Sibiu. Oamenii doresc să își păstreze privilegiile și fac totul pentru asta. Folosesc toate pârghiile pe care ei le consideră necesare pentru a câștiga. Noi suntem pregătiți pentru această luptă, pentru că o facem pentru cetățeni! Nu a fost admis de către Primărie să instalăm corturi pe domeniul public, nici bannere. Cele pe care le-am instalat au fost rupte… Asta este campania. Eu mă duc pe stradă și îmi place foarte mult să vorbesc cu oamenii. Cu această ocazie, mă întâlnesc cu ei. Merg în Cisnădie, Cisnădioara, în Arhitecților. Oamenii au nevoie de schimbare, au nevoie de oameni care să îi reprezinte, profesioniști și dedicați comunității. Deci mergem pe stradă mult!”, a spus Mircea Orlățan.

Zilele trecute, cele două panouri publicitare amplasate în Cartierul Arhitecților pentru promovarea lui Mircea Orlățan au fost vandalizate. Potrivit Ruxandrei Cibu Deaconu, președintele USR Sibiu, polițiștii locali din Cisnădie investighează acest caz.

Mircea Orlățan și-a prezentat programul „Restart Cisnădie”, astăzi, într-o conferință de presă susținută la sediul USR din Sibiu.

Mircea Orlățan, candidat Alianța Dreapta Unită pentru Primăria Cisnădie: „Avem termene clare pentru creșe și școli, dar și pentru o companie locală de transport public”


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.