Școala Gimnazială “Aurel Decei” și grădinița cu program prelungit, de la Gura Râului, cele mai moderne din România, în urma implementării PNRR

În contextul implementării Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), sistemul de învățământ din România cunoaște o transformare profundă.

În județul Sibiu se remarcă modernizarea Școlii Gimnaziale “Aurel Decei” și a grădiniței cu program prelungit, de la Gura Râului, care, în acest moment ocupă loc fruntaș în topul celor mai moderne unități de învățământ din România, după ce au fost reabilitate, atât cu fonduri europene cât și de la bugetul local.

Investițiile masive au transformat clădirea veche într-un centru educațional de ultimă generație, iar elevii și comunitatea, în ansamblu, se bucură deja de beneficii semnificative, care au îmbunătățit infrastructura educațională și condițiile de învățare.

De la echipamente electronice, până la laboratoare ultradotate, care facilitează colaborarea între elevi și profesori, școala de aici are toate premisele pentru a fi centrul vital al vieții sociale și culturale din zonă.

Conducerea PNL a comunei, prin primarul Gheorghe Călin, a demonstrat în cele trei mandate angajamentul ferm în serviciul comunității. Localitatea Gura Râului a cunoscut progrese semnificative prin multiplele proiecte de investiții în ceea ce înseamnă educație, infrastructură și sănătate.

Advertorial

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.