Bazar la Biblioteca ASTRA, organizat de DGASPC Sibiu. Se strâng bani pentru ședințe de ergoterapie

Perioada Crăciunului este perioda când oamenii dăruiesc cel mai mult cadouri celor dragi.  DGASPC Sibiu îi invită pe sibieni  la bazar, pentru a achiziționa obiecte ce pot fi dăruite în această perioadă, fonduri strânse urmând a fi folosite pentru achiziționarea de materiale necesare ședințelor de ergoterapie.

Copiii și adulții din cadrul DGASPC Sibiu s-au adunat și au creat pentru sibieni decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun și obiecte desenate sau pictate ce pot fi dăruite celor dragi. Acestea sunt expuse în cadrul unui bazar ce va fi organizat între 5-7 decembrie, începând cu ora 12.00, la Biblioteca ASTRA.

”Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu în colaborare cu Biblioteca Județeană ASTRA, vă invită să trăiți Magia Crăciunului, în cadrul Bazarului de Crăciun. Crăciunul este cea mai frumoasă si cea mai adorată sărbătoare din an, iar asta ne face întotdeauna să fim nerăbdători când vine vorba de cadouri! Crăciunul este o sărbătoare nu doar a bucuriei, ci și a generozitătii”, au transmis reprezentanții DGASPC Sibiu.
În cadrul Bazarului, veți găsi: decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun, realizate și pictate cu drag de beneficiarii talentați din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii și adulți din structura DGASPC Sibiu, îndrumați de echipă centrului, dar și de voluntari. Fondurile strânse în cadrul bazarului vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale, necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie a beneficiarilor.

Sursa foto: facebook DGASPC Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.